Select Page

BIM WITH US [NL]

 BIM model  |  Samenwerken  |  BIM Onderwijs


het grootste bureau ter wereld

In samenwerkingsverbanden met architectenbureaus richt Urban Symbiose zich op de volgende taken:

– wij ontwerpen in 3d BIM met Archicad. Dit kan ondersteunend werken voor bureaus die met 2d CAD systemen werken.
– wij faciliteren het samenwerkingsproces met alle adviseurs en bouwers. We gebruiken de OpenBim methodiek met BIMprotocollen en samenwerkingscontracten.
– wij ondersteunen andere bureaus met het implementeren van een eigen BIM systematiek.

We hebben allemaal te maken met een flexibilisering van de bouwpraktijk. Architectenbureaus slanken af en richten zich op hun kerntaken met minder vast personeel. Steeds meer bureaus creëren een flexibele schil en maken naar behoefte gebruik van de competenties die ze op dat moment nodig hebben. Zo ook Urban Symbiose. Door onze competenties samen te voegen met andere bureaus in Nederland en het buitenland creëren we met zijn allen het grootste architectenbureau ter wereld! Urban Symbiose heeft al succesvol samengewerkt met bureaus uit Amsterdam, Rotterdam, Delft, Barcelona, Verona en Moskou.

Urban-Symbiose-Architects-BIM-Ants

geen project maar toch samenwerken

Dat je door samenwerken meer resultaat behaalt dan in je eentje, dat is algemeen bekend. Toch blijkt dat in de praktijk een stuk lastiger te zijn. Een succesvolle samenwerking ontstaat niet zomaar, dat kost tijd en energie. Ons streven is om in contact te komen met bureaus voordat er een project is. Op deze manier kunnen we in een vroeg stadium verkennende besprekingen houden, afspraken maken en samen tenderen. Neem contact met ons op voor een afspraak.