Select Page

Bouwcollectief Modeschool Zeeburgerdijk

De Oude Modeschool te Amsterdam aan de Zeeburgerdijk 112 bestaat uit twee gebouwen. Samen hebben de gebouwen een omvang van 4.192 m² bvo. Volgens een globale analyse kunnen er 30 woningen worden gerealiseerd, afhankelijk van de grootte per woning. Het is de bedoeling dat na selectie door de gemeente een bouwgroep voor de ontwikkeling wordt gevormd.

Wat betekent Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) voor de Modeschool Zeeburgerdijk?

We zitten in de initiatiefase. Het gebouw is nu nog in eigendom van de gemeente Amsterdam. SymbioseDevelopment vormt samen met een aannemer en potentiële bewoners een bouwgroep om het project gegund te krijgen.

De selectieprocedure is op 17 november 2014 gestart en sluit op 23 januari 2015. Hoe groter de groep potentiële bewoners hoe meer kans.

Op dit moment inventariseren wij welke potentiële bewoners interesse hebben in dit project. Indien onze bouwgroep het project gegund krijgt zal SymbioseDevelopment de uiteindelijke woningen toewijzen volgens het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

Het voordeel voor jou om mee te doen betekent dat je een casco woning onder de marktprijs kunt kopen en samen met ons vorm kan geven.

  Schrijf Je Nu In!

  Naam

  E-mail

  Telefoon

  Gewenst Aantal m2

  Opmerkingen

  Creëer het appartement van uw dromen

  De bouwgroep zal de appartementen opleveren als casco. Dit betekent dat je de volledige inrichting zelf kunt bepalen naar jouw woonwensen. Uiteraard zal SymbioseDevelopment je daarbij helpen (ontwerp, functionaliteit en technisch). Ook met het oog op kostenefficiëntie zijn de appartementen zeer aantrekkelijk. Door de casco oplevering kun je zelf bepalen hoe het appartement ingericht moet worden en welk budget u wilt besteden. De appartementen worden gebouwd tegen kostprijs, wat inhoudt dat er geen ontwikkelwinst wordt gerekend die ten koste kunnen gaan van de kwaliteit of de prijs van het gebouw. Dit levert jou aanzienlijke kostenvoordelen op.

  Bouwcollectief Modeschool Zeeburgerdijk

  Locatie

  De Indische Buurt is een levendige buurt in opkomst met een gunstige ligging, vlakbij het centrum van Amsterdam, met goede voorzieningen en met veel groen en ruimte in de buurt.

  Symbiose Development

  Wij worden gedreven door een onafhankelijkheidsgevoel en uiteraard gave architectuur, coole gebouwen en nice spaces. Het ‘oude ontwikkelen’ waarbij ontwikkelaars bepaalden wat er gebeurde en de winsten opstreken is voorbij, gelukkig maar. Wonen kan goedkoper en leuker door samen met toekomstige bewoners te ontwikkelen. We geloven in de kracht van ‘samen, in CPO maar dan wel onder sterke regie. Dit noemen we CPPO (Collectief Particulier Projectmatig Ontwikkelen). De toevoeging Projectmatig vanwege de sterke regie, als er geen sterke regie is dan verzand een CPO in eindeloze discussies en besluitloosheid. Dat willen we niet! Samen gaan we er iets gaafs van maken!

  Om je op te geven als geïnteresseerde stuur een mail naar: info@urbansymbiose.com of vul het aanmeldingsformulier in.